Македонија
Languages

Languages

Payroll in Macedonia

Како да пресметаме плата при отсуство од работа?

23 Ноември 2016
Најчести дилеми околу пресметките на плата во случај на отсуство заради одмори, боледувања и други причини.

За нас

4 Септември 2015
За РСМ Интернатионал